Takšni in drugačni utrinki…

na današnji dan pred letom dni…

23.07.2015

… sliši se kot tisto iz radijskih valov: na današnji dan leta 1892….haha

Ha! Kar ne morem verjet, da so me vzeli v službo!! … mi je odzvanjalo v glavi vsakič ko sem pomislil na to, da sem le korak stran od nove avanture, novega poglavja v življenju. Priznam da sem se vsega loteval s strahospoštovanjem. Kaj pa veš, kaj te čaka nekje sredi “puščave” anede?

Kaj spakirati, kako velik kovček? Miljone vprašanj.

Datum odhoda sem imel postavljen: 11.08.2014. Enosmerna vozovnica v novo življenje, …

V dneh pred odhodom sem imel polno opravkov, zapiranje firme, letanje okrog za dokumenti, odjavljanje iz sistema zavarovanj, ukinjanje stalnega bivališča in tako naprej in tako naprej. poleg vsega pa tudi usklajevanje srečanj s prijatelji in seveda zadnji golf turnir…

Ko takole razmišljam in pomislim nazaj lahko mirno rečem, da mi niti malo ni žal, da sem naredil ta korak in odletel v tujino.

No in na današnji dan leto kasneje se spogledujem z istim vprašanjem: Kaj spakirati, kako velik kovček?

Odgovor je tokrat preprost:

Velik kovček, nekaj obleke, darila za domače,… Golf oprema tokrat ostane tu, namesto nje bo šel z mano otroški voziček, haha… Palice si bom sposodil doma.

Veselim se kratkega dopusta v Sloveniji. Zanimivo bo videti če se je kaj spremenilo, predvsem pa bo krasno potovati in biti turistični vodič mojima američankama. :) woohoo!

Kmalu nasvidenje!

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL