Takšni in drugačni utrinki…

… sreča je…

21.04.2015

… kaj?…

Sediva na kavču, v kozarcih Pinot Noir 2013 Oyster Bay, New Zealand. Odlično vino,… Fererro Roche za posladkat… Na TVju se rola Superman, malo spremljava, potem pa kar naenkrat ni več zanimiv… Debata o prihodnosti o tem kje se vidiva čez nekaj let, kam bi jo bilo boljše popihati? Opcije Florida, Pacific Northwest ali Nova Zelandija? … Mogoče kam drugam? Kje so oljše opcije za dobiti službo, kaj je boljše za otroke, in vse take podobne teme… In potem me prime za roko, jo poloči na svoj trebuh in reče: povej mi, kdaj in kje? … Preden mi je užgalo kaj mi hoče povedat je minilo kar nekaj dolgih sekund. “hja lej, mislim da sva v ravno pravih letih oziroma loviva zadnji vlak, če misliva imeti še enega otroka.  Zamenjava še par tem,… čas neusmiljeno beži…

“Me pospremiš do jasli? Alia bi te rada videla.” … ko izgovori moje ime v tisti ljubki otroški govorici me vsakič znova spravi na rob solz, kako z lahkoto in lepo izgovori moje ime… in seveda naslednji trenutek iztegne roke in se mi vrže v naročje. Ovije svoje majhne ročice okoli mojega vratu in mi pripopa poljubček.

Sreča je… ko vidiš tisti iskrivi pogled 2 leti starega otroka, ko vidiš da te sprejme kot “očeta”… Sreča je tudi ko vidiš, da sta obe punci presrečni, da si del njunega življenja.

Sreča je tudi, ko se zaveš,da vse pretekle spodletele veze niso bile zastonj, da vse trpljenje, ki je bilo povezano z le-temi ni bilo v prazno….

ja, sreča je vse to in še več…

presrečen Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL