Takšni in drugačni utrinki…

Summer is coming (poletje prihaja)

20.04.2015

… če malo obrnem tisto iz Igre Prestolov o zimi in njenem prihodu,…

Kako veš da je poletje pred vrati? Ko obesiš cunje in so 10 minut kasneje suhe kot poper… ali pa ko opereš japanke in so 5 minut kasneje suhe… Ko smo ravno pri japankah, prav vzorec imam na nartu – od pasov, ha ha ha ha …

Pa je bilo Valentinov in pol malo kasneje so se ptički ženili na Gregorjevo in še malo kasneje je vzklila ljubezen, da kot sem zapisal v prejšnjem javljanju, sem našel svojo medvedko. Moram rečt, da si ne bi mogel želeti boljše sopotnice – da, sopotnice. Dej no Polar Bear, boste rekli, ne prehitevaj dogodkov, no… pol boš pa enkrat zapisal kako je življenje kruto in gor in dol o tem kako so babe smotane… Ne, dragi moji, tokrat je pa drugače, čustva so obojestranska in ni pomislekov, oba čutiva enako in to je tisto kar šteje, kar te dopolnjuje in “sestavi v celoto”… Poleg tega pa me njena hči naravnost obožuje. 2 leti stara princeska -  in to da te tuj otrok sprejme in komaj čaka da te vidi- je le dodatni blagoslov in le dodatno utrjuje in potrjuje to zvezo.

Tako da tehnično gledano je Polar Bear med drugim takole čez noč postal fotr, ha ha ha …

Tale članek mi je dal tudi veliko misliti:

http://www.yourtango.com/2013197121/marriage-i-put-my-husband-my-child

(članek je nažalost v angleščini)

In oba se nekako zelo vidiva v tem.

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL