Takšni in drugačni utrinki…

8 mesecev kasneje…

10.04.2015

… kva? a že?

Življenje v Abu Dhabiju teče naprej kot namazano,… V teh dneh se pripravljamo na lansiranje novih številk Les Mills programov. Navdušenje nad delom in tem prostorom na splošno pa je še vedno na ravni kot pred osmimi meseci, če ne še na enem ali dveh nivojih višje. Kot pravi pregovor: “V življenju počni tisto, kar te nadvse veseli in ti ne bo potrebno delati niti en dan!” (lahko da sem malo falil z besedami, ma sej ste dojeli poanto, kanede?)

… Prijatelj in njegova sta odpotovala na Tajsko za tri tedne in je parkiral svojega mercedesa (moj bodoči avto, kuj ko našparam zanj) CLK  pri nas na compoundu ter pustil ključ, za vsak slučaj. Potem pa mi napiše par ur pred odhodom, da je razmišljal in da naj ga malo peljem na sprehod oziroma premaknem enkrat na teden, tko da ne-bo-tko-očitno-da-je-parkiran, hahah … No pa sem ga danes peljal na en hiter sprehod do bližnje bencinske postaje.  Special ( eurosuper95) poln tank je enako: 25.16€!!! Mislim in pol naj kupim avto z manj kot 6 cilindri? … V glavnem pa je poanta drugje: osem mesecev brez avtomobila in pol kar naenkrat spet za volanom = najboljši občutek, ever! Tko: nasmeh do ušes! … Po teh nekaj kilometrih lahko rečem, da mi je všeč tale marcina. haha. Za tisto kar se bom vozil okoli in predvsem za tisti občutek svobode, bo tole več kot odlična stvar… tko da šparat in šparat in tko naprej…

… no pa vseeno ni vse tako rožnato, še vedno me čaka projekt: menjava vozniške za emiratsko oziroma v najslabšem primeru: ponovno opravljanje izpita… Mo vidl, nekako sem optimist in bom poskusil taglavnega šefa naštimat, da mi pomaga pri tem projektu… (pozna namreč veliko zelo zelo pomembnih ljudi na pravih položajih)

… v osmih mesecih se kar nabere stvari, spletejo nova poznanstva, po drugi strani izgubiš nekaj prijateljev, ker se jim je pač čas v UAE iztekel in se vračajo domov…  Vesolje pa nekako vedno najde tisto pravo ravnovesje med vsem ter nekako poskrbi za to, da se v času in prostoru dobro znajdeš, da se ti odpirajo priložnosti, nove izkušnje in … in tudi nova ljubezen…

… ja, Polar Bear je našel svojo medvedko :P ha ha…  več o tem pa naslednjič…

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL