Takšni in drugačni utrinki…

Dež!! KVA ?

19.01.2015

… ali kako se Polar Bear prebudi v oblačen dan, ki se kasneje sprevrže v pravo dramo… (karikirano)

Skoraj pol leta že živim in delam v Abu Dhabiju in v vsem tem času smo imeli decembra eno deževno popoldne. uscalo se je kot pri norcih in potem lepo čez kakšno uro prenehalo.

sedim v pisarni in študiram koreografijo za predstavitev novih številk lesmills programov, ko prileti sms od sodelavke: ej, kvaj pa z vremenam? in seveda moj odgovor: ja kaj pa je z njim? in ona, pejt vn pa boš vidu… in pol ŠOK!!! uscalo se je tako da so še ptiči po tleh hodili in to z dežniki! Dobro da sem golfist in imam v torbi dežnik, in to z veliko začetnico. 68 inčni dežnik :)

No po eni strani je dobro da malo dežuje, vsaj ne bo treba zalivati trave, si rečem… in potem ugotovim, da so indijci res po vsej verjetnosti potomci opic, ker ne glede na to, da je kar kvalitetno ulivalo iz neba, še vedno prižgejo namakalne sisteme… A veš tist občutek, ko se zalotiš z široko odprtimi očmi ponavljajoč si naslednje: čak, kva? čak mal? A to oni resno? čak kva?

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL