Takšni in drugačni utrinki…

Ne tradicionalni Božič…

30.12.2014

… ali kako je Polar Bear preživel prvi Božič v toplih krajih…

Peologue…

Zadnjih 10 let je bil  zame predbožični čas neznosen, nevzdržen in zelo depresiven. Kje so vzroki za to, ne vem. Na živce mi je šlo to, da so sredi oktobra začeli navijati z božičnimi pesmimi in vse debate so bile več ali manj usmerjene na to temo… Za bruhat! Lučke in okraski v začetku novembra? Ja pa kva je z vami.. Potem pa še tisti drugi aspekt tega časa: narejeno veselje in prijaznost. Ne vem, mogoče sem bil en redkih, ki so na to gledali z bolj realnega – širšega zornega kota. V smislu: folk je brez denarja, brez služb in se vseeno trudijo … Kako jim uspe? Kako bi jim lahko pomagal, … Vse to je imelo negativne posledice name, mojo psiho in vsesplošno počutje…

Prvi božič na 25º Celzija…

Letos je bilo vse skupaj drugače. Avgusta sem se preselil v Abu Dhabi, čisto drugi svet z drugačno kulturo. Prednosti: nobenih božičnih pesmi tri mesece pred božičem, nobene drame okoli praznikov, nobene pretirane evforije in živčnosti in vsega kar temu pritiče. Tudi naš klub so okrasili, postavili veliko hišo iz medenjakov ter pred njo celo jaslice, v drug kot pa jelko z lučkami.Druga stvar je podnebje, lepih 25ºC na božič, kaj bi šlovek želel lepšega?

25.12.2014 sem bil do 15:00 v službi, potem pa povabljen k Pavli na božično kosilo. Puran, pečena zelenjava, krompir in ostale dobrote. om nom nom. Šampanjec.

Bilo je čudovito popoldne, sproščeno, zabavno – proti koncu začinjeno z Jengo in tekilo. :) ha ha … Jenga je igra v kateri prestavljaš lesene kvadre in gradiš stolp v višino, kdor ga podre, spije takratkega tekile (slednje ni pravilo). zabava zagotovljena. smeha neomejeno. :)

Lahko rečem, da mi je Božič spet postal všeč. ha ha.

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL