Takšni in drugačni utrinki…

indijcem pa ne moreš ubežat…na-a…

22.11.2014

…ali kako so nam pozabili računati polovico stvari… oziroma pa so res?

Peteki zvečer so namenjeni hladnemu pivu in sproščeni debati, ki ne povezana z delom… Sosednji golf klub je idealno mesto za ta srečanja in prejšnji teden ni bil izjema, glede na par stvari ki so se dogajale tekom tedna je bil mrzu pir res tista idealna rešitev za rahlo pomiritev živcev… Ne, živčnost ni bila povezana s službo, pač pa bolj osebne narave… Kot prijatelj večkrat rad reče in citiram:” Vedno pride mimo ena z večjimi joški.” konec citata… Mislim da ste uganili, anede? Enivej, o tem mogoče kdaj drugič… Vrnimo se nazaj na zgodbo:

Stvar je bila taka, da smo spili in pojedli kar nekaj, … imeli so komad gužvo, ker je na bližnjem večnamesnkem prostoru igral Queen Tribute Band, folka je blo kot listja in trave, dobesedno. haha..

Rečemo za račun, ga dobimo in poravnamo, brez da bi se prepričali, ali so nam računali vse, ali ne…

Včeraj je bil spet petek in tradicionalno smo šli spet na pivo, anede… No in tukajle se pol zgodi tistle naslovni pripetljaj. Te modeli res beležijo čisto vse, spomin majo boljši kot pa sloni, garantirano…

Enivej, pijemo pivo in pristopi natakar ter reče, joj, se opravičujem, ampak pred tednom dni ste bili tule pa so vam pozabili polovico računat, ali lahko to poravnamo? Seveda smo takoj rekli, da se opravičujemo, ker nismo bili pozorni na račun prejšnjič ter da ni nobenega problema in smo plačali zapitek…

tudi takle mamo tlele…

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL