Takšni in drugačni utrinki…

…kdo bi si mislil…

10.11.2014

… da bo manjša medijska izpostavitev imela tak odziv, …

Pred časom so me namreč prosili, če bi bil pripravljen dati krajši intervju o moji selitvi v tujino in kaj je to pomenilo zame in bla bla bla, ves ta jazz… Po premisleku sem na koncu pristal. V nedeljo je bila zgodba objavljena na največjem internetnem portalu in prijatelji so jo takoj zagrabili, začeli deliti naprej in komentirat, da kako fest in oh in sploh so veseli in ponosni … naslednja stvar je bil naval novih ljudi ki bi bili radi prijatelji, sledilci in vse kar je pač modernega v dan današnjem virtualnem svetu… Ekhm, tu se pa rahlo zatakne, namreč Polar Bear ne sprejme kar takole vsakogar, ki se zanima… Ima namreč neko svojo filozofijo, ki je, če ni skupnih prijateljev, pol ja sori zdj ampak nau nč ann.

Gledam, razmišljam in si rečem: “aš kva, poglej kakšne so povezave in če je kdo med temi, ki je v istem mestu ali pa bližnji okolici, pol okej, drugače pa žiujo”…

Nakar takole prileti še eno od mnogih, kliknem in vidim, da deklica prebiva v istem mestu kot jaz, jah kolk dobr anede? … Naslednjo sekundo že kramljava preko sporočilc in debatirava kot bi se poznala najmanj celo življenje :)

Če bi mi nekdo pred letom ali več rekel, da bom lepega dne sproščeno debatiral z bivšo Miss Earth, bi ga vprašal, če je morda kakšne nore gobe jedel ali pa kaj podobnega… na, kdo bi si mislil, da bo res prišel ta dan, hmm… In je, jup, danes :) kolk dobr, hahah… Na pa imam še eno prijateljico več v tem čudovitem kotičku sveta. HA!

… in kdo bi si mislil, da se bom tako lepo vživel v to novo okolje, da se bom tako močno povezal s sodelavci in da bomo tako dobro uigrana ekipa, ki dela resno in se tudi resno zabava, ko je čas za to.

… in kdo bi si mislil, da me bojo vadeči tako lepo sprejeli in da bojo iskreno pohvalili treninge in vse kar naredim zanje.

Ja, kdo bi si mislil, …

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL