Takšni in drugačni utrinki…

… and don’t spend everything at one place…

1.09.2014

… je ena izmed najbolj znanih filmskih fraz…

… Nanaša se na plačo, kaj pa drugega :) ha ha ha … Skušnjava je bila na koncu prehuda in sem kar doberšen del prve plače pustil v Virgin Megastore. Masovni trgovini z elektroniko, knjigami in ostalimi več ali manj uporabnimi zadevami :) … in kaj je bilo tisto, kar je na koncu premagalo zdrav razum? iPad Mini z retina zaslonom, za katerega bi doma odštel več kot sedemsto evrov. Tu je bil bistveno cenejši, samo 550 slovenskih evrov. Pa kaj ti bo iPad, a? Knjige se selijo v elektronske oblike, razno razni priročniki tudi, tisto kar je pa sprožilo signale za nakup te stvarce, je bilo pa dejstvo, da gre Les Mills na digitalno izdajanje inštruktorskih gradiv. koreografija v PDF formatu, video v mp4 in muzika v mp3, vse dosegljivo licenciranim inštruktorjem preko spleta… in seveda, da ne bomo sedaj pa vseh knjigic printali in s tem uničevali naravo, ter po nepotrebnem krčili amazonskega pragozda, je bila to edina pametna opcija :)

… večje dejstvo je pa to, da sem en tak velik otrok in da imam rad napravice in naprave :)

z naslednjo plačo si kupim iRoombo, ali po domače modernega elektronskega sužnja, da bo sesal stanovanje namesto mene :) … ooo pa tole stvarco:

Phantom 2 Vision + DJI

Ah ja, sej vem, večni otrok…

:)

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL