Takšni in drugačni utrinki…

izlet v IKEO…

24.08.2014

… ali kako si počasi urediti stanovanje v dom…

Z Lynsey in Paulo smo se v soboto po službi odpravili v IKEO, nabavit nekaj malenkosti: eno prešito oddejo, elastične rjuhe, koš za umazano perilo in take malenkosti…  Pot nas je vodila na Yas Island v IKEO. Napisa v arabščini je nadvse smešen, aveš :) ha ha .. notri pa lepo urejeno, IKEA kot tista v Celovcu ali pa katera izmed ostalih okoli naše male državice… Že na sami poti do tja mi je parkrat čeljust dol padla,  Gate Tower se veličastno vzpenja v nebo, malo naprej se bohoti še en arhitekturni čudež: YouTube slika preogleda AlDar HQ.  … Široka 4 pasovnica nas vodi naprej proti Yas otoku. V daljavi se že vidi Yas Marina Circuit, kjer bo od 21.11. -23.11. potekala letošnja Etihad Grand Prix … ja itak da grem v živo pogledat to zadevo… sploh ni debate da bi manjkal :)

… No nabavimo vse potrebno in potem Paula reče, da naju pelje še na hiter ogled marine. ” da vidmo če so kakšne velike jahte parkirane” :) … no ena je spadala že kar v kategorijo ” manjši otok”

aja… ko pride formula 1 v mesto, je tale jahta ena izmed manjših, še doda Paula… hmmm…

Med drugimi zanimivostmi na tem otoku so še Ferrari World- najhitrejši vlakec smrti na svetu, 0-240km/h manj kot 5 sekund :P ha ha ha punce, če mate probleme z gubicami, greste sam na eno vožnjo in imate takoj vse rešeno :P

….

P.S.: fotografije objavim takoj, ko mi uspe prepričati tale worldpress da naj zmiga svojo rit in jih spusti gor :)

PolarBear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL