Takšni in drugačni utrinki…

Stockholm

30.08.2011

… ali kako se Polar Bear poda na ekskurzijo po tako imenovanih ”Severnih Benetkah”…

Lani sem bil na Novi Zelandiji kjer sem navezal nekaj novih prijateljstev in tako  prejel povabilo prijateljice,  da naj se oglasim v Stockholmu in gremo skupaj na Super Saturday ( največji LesMills dogodek v tem koncu sveta)…  pa sem si rekel: hummm če pa že letiš tja gor si pa vzami vsaj kakšen dan več, poglej kaj ima mesto ponuditi in zaključiš potepanje s tole Super Soboto, pozabavaš zvečer in v nedeljo zvečer odletiš nazaj domov…

… no in tako je prišla nedelja 28.8. ko sem odletel v to Skandinavsko prestolnico. Let je bil seveda zamujen in smo odleteli z 50 minutno zamudo. Zakaj? zato ker so v Atenah čakal na ene potnike, okej če mi kaj povzroča cirozo jeter, pol so ravno takele stvari…

Seveda ima čakanje in opazovanje ostalih potnikov na letališčih tudi svoj čar.  Tam starša mirita otroke, na drugem koncu folk poplesuje ob poslušanju glasbe in spet v drugem kotu so ljudje živčni ker se ura nikamor ne premakne..

Kaj pa Polar Bear počne v takih trenutkih, se vprašate?  V danem primeru sem lepo vtaknil slušalke v ušesa, prižgal Body Pump 78 playlisto in s knjižico v roki postopal po terminalu in ponavljal koreografijo, aja zakaj nisem lepo sedel in šparal noge? Zato ker sem odstopil stol starejšemu gospodu… jah sem pač stare šole, kande:)

… Končno odletimo, let je minil hitro in brez posebnosti. Te dve uri in 30 minut sem si krajšal z opazovanjem pokrajine pod nami in seveda opazovanju ostalih letal ki so švigali mimo v vse možne smeri:) Nebo nad Evropo je res ena velika avtocesta oziroma bi lahko rekel da je pravo mravljišče, letala pa majhne mravljice:))

Pristanemo na Arlandi in začuda takoj najdem prtljago, najdem Visitor’s Center in kupim karto za avtobus do mesta:) … Šok št.: 1: ne moreš plačat z evri, lahko s kronami ali pa kreditno. Ok ni pene za vse ostalo je tko la tko Mastercard, kanede:)

Z Emo se srečava na dogovorjeni postaji in me nato odpelje do Ewinega stanovanja, kjer ta trenutek tipkam tele  vrstice:)

… nadaljevanje sledi…

Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL