Takšni in drugačni utrinki…

nova poznanstva…

8.11.2010

… ali kako je Polar Bear v zadnjih dneh spoznal mnogo novih čudovitih ljudi…

Okej sej sem v preteklosti dal že nekaj sveta skozi in spoznal mnogo čudovitih ljudi ampak toliko kot sem jih spoznal v tem času ko sem tu v Aucklandu, jih pa že dolgo nisem. Temu se res reče: ” biti član velike svetovne družine s priimkom Lesmills international.

Ravno danes sem govoril s Hernanom, ki je pred 3mi leti priletel v Auckland iz dalnje Argentine, predvsem da bi se naučil angleščine in pa da bi delal in se izpopolnjeval kot inštruktor in osebni trener…. in tako debatirava in me vpraša kako se kaj počutim tukaj in s kje sem. Povem pač da iz Slovenije in da se mi je ena želja uresničila v soboto, ko sem bil v prvi vrsti na snemanju Body pumpa 77 in da je ta številka še toliko bolj pomembna zame, ker sem letnik 77… in on: ja ful hudo stari ann, kwa pa zdej , kaj maš pa zdej v planu? In jest, humm pa se nasmehnem: hja da bi bil na odru poleg Glena, Susan in ostalih ter predstavil eno novih številk, da bi bil na DVDju:) … in me model pogleda pa reče: uf, lej tvoja angleščina je perfektna, tako da s tega vidika sploh ni problem ter nadaljuje: ” you have your legs, they are strong, right, you have your arms, and most importantly you have your head! and if everything is in order inside (pokaže na glavo) then you can achieve anything you set your mind to!”

… po treningu sem potem ujel Xiomy in Andresa in končno uspel naredit skupinsko fotko. :) in med drugim debatiramo in rečem: veš razmišljam da bi naslednjič ko bom letel v ta konec sveta šel preko Hong Konga in se ustavil tam za kakšen dan ali dva pa bi se dobili in šli na kakšno kavo al pa kej… in mi reče:  ooo definitivno, lej planiri tko da si kakšen dan več v Hong Kongu, te bova peljala malo naokol in lahko nardiva tudi uro skupi, delam namreč v najboljšem fitnes centru v mestu:) …

… hummm… v petek grem zjutraj na pump ob 6:10 AM in pol po treningu bom poskusil ujet Glena in ga malo vprašat kaj je potrebno narest, da prideš v ožji izbor… pa da vidmo ane… Sanje so in vsi ki so sledili svojim sanjam so dosegli velike stvari… pa da vidmo:)

… ja odločil sem se, da se vrnem sem dol…  na tem potovanju sem se naučil tudi nekaj stvari o planiranju … aja pa tole vožnjo po levi bo treba orng naštudirat, ker bolj ko gledam in razmišljam, manj mi je jasno… tokrat se bom kar lepo z avtobusom okol peljal:)  maš tolk ugodnih scenc da se ti kr zmeša…  ampak to je že za drugo objavo…

Polar Bear

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev »

 1. Gonzo pravi

  Whoa stari, pa ti si res čist not’ padu!!! Dobr si tole zorganiziru, sploh BP 77 snemanje. Čestitke! :twisted: A kr na glavni oder bi ti šel? Ja kul… Predvsem si dobro vtisni v spomin ta cilj, saj je pot do njega vse prej kot enostavna. :wink:

  8.11.2010 ob 20:56 | #

 2. Polar Bear Polar Bear pravi

  Gonzo,
  dobr mi je tole ratal, ja:) na facebooku so fotke, jest v prvi vrsti, ehehe… na videu masterclass-a se bom pa drugo leto videl, matr pa kdo bo zdej pol leta čakal???

  Vem da je zelo zelo težka in dolga pot do tega da te sploh povabijo kot prezenterja … Zato bom pa vložil vso energijo in vse napore v to smer… pa da vidmo… woop woop:)))

  9.11.2010 ob 10:06 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL