Takšni in drugačni utrinki…

… pa smo tam…

4.11.2010

danes sem praktično počival, samo dva treninga, pa zato te dva toliko bolj na polno.  Bodypump 77 team practice in pa Bodycombat kombinacija 46ke in nekaj starih komadov… NORO! trenutno počutje: izžet, na koncu z energijo za danes…

… jutri je nov dan in obenem tudi prvi dan mega eventa imenovanega GFX Spookers 2010.  Ob 8:10 je snemanje BODYCOMBAT 47  ob 1:10 je uradna otvoritev prireditve, potem pa sledijo ostale predstave. Tole bo očitno nor dan.

Kamere3 in fotoaparati niso dovoljeni, tako da bodo nove fotke šele kasneje na voljo, definitivno jih bo nekaj kasneje iz Spookers Party-ja v soboto zvečer. obeta se divji žur…

drugače se pa iz dneva v dan opazi velika razlika. tale 7 kg palca naredi vso razliko v treningu. Če misliš da si prej veliko dvigoval na urah BODYPUMP, pomisli še enkrat. Vse se da in vse je v glavi. To pomeni da z lahkoto narediš miselni preskok in si rečeš: JA SEVEDA LAHKO! … Med drugim sem v tem času kar obiskujem treninge pod taktirko taglavnih odnesel veliko novih stvari, novih načinov kako predstaviti kakšen komad in pa med drugim zelo zelo izboljšal Combat tehniko.  Ne morem povedat, kako enostavno je slediti napotkom in kako jasno povejo kaj in kako moraš stopiti prenašati težo in podobno. Definitivno noro dobra izkušnja.

Uuuu in tisto kar je še najbolj pomembno, našel sem izgubljeno prijateljico Motivacijo:) ha ha ha … zdaj jo bom pa kar priklenil nase, sploh me ne zanima več… TO je TO!!! Ko se vrnem grem nazaj v fitnes in to s tistimi starimi 6:00 zjutraj treningi. Kako bo pa to sekal, hjaoooo:))

…Enivej imejte se, javim kmalu kaj dogaja tlele dol sredi raja..

Teh Polar Bear

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL