Takšni in drugačni utrinki…

Vsem mojim prijateljem ob koncu leta 2008…

24.12.2008

… Prazniki so tako rekoč pred vrati… in v tem predprazničnih dneh se ponavadi človek ozre nazaj in malo premisli, kaj je bio takega, da bi bilo vredno napisati na voščilnico, kdo je igral pomembno vlogo v preteklem letu, kaj napisati, komu vse poslati in podobno… In ker sem nekako ”ekološko usmerjen” (beri prelen, da bi pošiljal kartice in voščilnice po klasični poti) sem se odločil da v nekaj vrsticah poskusim zajeti vse tisto kar so (ste) mi prijatelji in znanci podarili s svojo prisotnostjo v mojem življenju…

Dragi prijatelji,

vsak po svoje ste me spremljali skozi leto 2008. Nekateri ste imeli glavne loge spet drugi pomembne stranske vloge in spet tretji samo manjše vlogice v tem letu, ki se počasi izteka… VSI ampak čisto vsi pa ste enako pomembni.

Brez Vas mi ne bi uspelo speljati vsega kar sem se lotil. Ne bi bil inštruktor skupinskih vadb, ne bi vedel, kaj to sploh je in tudi ne bi vedel, kako težko in hkrati tudi lepo delo je to. Hvala vam za vse nasvete, za vsa ramena, na katerih sem včasih potožil in potočil kakšno solzico, hvala vam za vse spodbudne besede in nasvete….

Želim vam prelepe in doživete božične praznike, veliko notranjega miru in sreče!

V letu ki prihaja pa tono zdravja, kubik ljubezni, vrečo sreče in kilo smeha, … Zvrhan koš uspehov na vseh področjih, … pa da bi našli tisto kar iščete… Tisto nekaj posebnega, za kar vsak sam ve, kaj to je…

… še enkrat hvala ker ste glavni igralci v mojem življenju, hvala ker smo prijatelji!!!

Matej aka Polar Bear

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL