Takšni in drugačni utrinki…

Halloween v Megacentru…

2.11.2008

Ja 31.10. je bil v Megacentru prav poseben dan… Na urah skupinskih vadb so prevladovali vampirji, čarovnice in na pumpu tudi Grim Reaper, ki je pripeljal na oder Zombija…

Zjutraj sem še razmišljal, kje naj najdem nekako najbolj primerno masko glede na tematiko…pa se spomnim, da je Qlandija gotovo odprta in da imajo ponavadi v Šparu kakšne take zadeve… In res najdem kostum za smrt:) sej veste tisto tetko s koso:)

… Komaj sem čakal na večer, da sprobam tale kostim in da naredimo spet en hud žur v središču dobrega počutja:)

… Vadeči se zberejo v dvorani, mi akterji tega večera pa počakamo zunaj, čakajoč na tako scary musko, ki nas bo napovedala:) … Koso sem zaradi varnosti raje pustil doma oziroma jo zamenjal za uteži:) hehe… mwuahaha…

Zombija sem spustil iz špage, in se mu je začelo dogajati v tistem trenutku, ko je stopil v dvorano, … Imela pa sva seveda tudi družbo čarovnice in dobre vile:) …jah pri vseh teh mračnih likih je potrebno imeti tudi neko malo bolj pozitivno naravnano osebnost, kajne:)

… Pump je bil fenomenalen…Folk je užival na 100 devetdeset:) hehe… Pomojem smo jih kar malo prestrašili:=) ampak jah …sej to je namen takega dne, kajne?

Tudi ostale vadbe so zasedli razni mračni liki, … TNZ je imel čez vampir oziroma kar grof Drakula:) in je res totalno padel v sceno:)

Ostale vadbe pa so odvodile prekrasne čarovnice…

… Mislim da nam je spet uspelo pričarati tisti pravi fitness magic, ki je ključnega pomena za zadovoljstvo uporabnikov oziroma obiskovalcev skupinskih vadb:)

P.S.: počasi se bliža Miklavž…Potem pride v vas še božiček in na koncu še stari dobri dedek Mraz:) … Ja lahko pričakujete še kakšne odštekane ideje … hehe:)

Polar Bear

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev »

 1. Gonzo pravi

  Dober ste to zrihtal, ni kej! A ste zavrtel tut Voodoo Child za počepe, pa Phantom of the Opera za prsne…? Pri nas je strašila samo ena čarovnica, ki se je pretegovala na pilatesu, skakala po stepu in se pritihotapila na Attack ter ugasnila luč. Mwuahaha!!! :twisted:

  3.11.2008 ob 15:51 | #

 2. Polar Bear Polar Bear pravi

  am ne nažalost nismo imeli Voodoo child in pa Phantom of The Opera… bomo naslednjič še musko čist prilagodili takemu eventu, hehe…
  haha… potem ste imeli ”temačni” attack, hehe… dobra fora, ja:)

  3.11.2008 ob 15:56 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL