Takšni in drugačni utrinki…

… no pa se je začelo…

2.06.2008

… cena slave pač, ali kako naj si razlagam, da me navdušeni bralci že preko komentarjev zbadajo, češ a bo tale polarni medo kej napisal, al se je kr v zemljo udrl?

… hja… tkole je, ko se začne sezona piknikov in visokih temperatur, ko si človek po napornem dnevu najraje ohladi glavo z ledeno hladnim šrotom (barva ni več pomembna – odkar so zamenjal etikete, je tudi laško pivo zgubilo tisti čar)…

Pa začnimo:

toliko lepih stvari se je zgodilo od zadnje objave, da sploh ne vem kje začet oziroma kako vse te lepe občutke spraviti na papir (op.p. ekran)…

Mogoče bi lahko začel s tem, da sem začel doma dodatno trenirat, predvsem se ukvarjam s sklecami in dipsi (op.p. hrbtne sklece aka triceps sklece), našel sem tudi idealno višino za izvajanje slednjih cca 45 cm visoka nočna omarica, iiii najhujš ever, s te višine jih pa lahko nacepam, kolikor mi jih je volja oziroma dokler mi tricepsi ne rečejo:” ej tega, dej ustav konje, a ti je vročina u glavo stopla, al kaj?”… Sklec naredim vedno več in prejšnjo soboto sem na treningu zdržal vse sklece pri Sweetest Poison in pa pri War Machine (prvi komad je za prsne, drugi pa za rame), na prstih!!!, hihi…  Po treningu sva z Mihom  srebala vsak svoj proteinski shake in debatirala o tem in onem, potem pa reče:” bravo kolega, zdržal si vse sklece na prstih, čestitam.” … pogovor je nato stekel v smer dodatnih treningov, ki se jih moram lotiti za dodatno ojačanje zgornjega dela telesa, predvsem hrbet, rame in pa roke. Plan je narejen, štartava ASAP, pol pa sam ‘beware of teh Polar Bear’ roooarrr… :) hihi…

Potem pa se s svetlobno hitrostjo približujeta dve stvari, katerih se veselim bolj kot pa ‘tamau otrok sladoleda’… 14.6.2007 je Laguna teden dni kasneje pa izobraževanje za inštruktorja LMI Body Pump(r)…

… Danes sem šel med drugim tudi malo pogledat nečaka, čisto spotoma, ker sem sestri peljal svežo solato iz vrta, hihi in tako se srečava pred blokom in staknem košaro z nečakom z vozička, sestri porinem v roke vrečko s solato in gremo po stopnicah do stanovanja:)… Tamau je nekaj protestiral, češ:” a dj no jest bi se še mal furou v vozičku demit!”… No stvar sem takoj rešil, ko sem odložil košaro na mizico, in vzel nečaka v naročje, najprej se je nekaj pritoževal, potem pa se je ”zguzil” v najbolj udoben položaj ter se z eno rokico prijel za rokav moje majce in nekaj zagodel ter zaspal… A sem vam rekel, da znam s tamalimi otroki, nooo:) :) hihihi… Spal ej po mojem še vsaj slabo uro… Ko sem ga položil nazaj v košarico, je najprej spustil enga glasnega golobčka, se še dvakrat pretegnil in odremal še zadnjo kitico…

Kaj bi mi lahko še dodatno polepšalo te vmesne dni od zadnje objave? Jah to, da mi ne bi poslali opomina, češ da dolgujem dva obroka za dodatno pokojninsko zavarovanje in pa druga stvar, da bi bil moj bančni račun malo bolj poln.. vsaj za enih 70k € bolj poln…

a kaj bi s tem denarjem? hmm marsikaj, kot prvo bi si sfiniširal stanovanje, za razliko pa kupil en hud avto z AVTOMATSKO KLIMATSKO NAPRAVO!!!!!!!!

v teh časih imeti avto brez klime je pa tako kot da bi živel v kameni dobi brez kamna…

se oglasim kmalu, ker v juniju bo pa še bolj dogajalo,… tole bo še divja jaga, fošur:)

teh Polar Bear

 • Share/Bookmark
 

13 komentarjev »

 1. Gonzo pravi

  Tut jst čestitam za opravljene sklece na prstih! Upam, da je ‘ROM’ takšen, kot se spodobi (cele sklece in potem spodnje polovičke pri Sweetest Poison) in ne švercanje z zgornjimi polovičkami, da ne rečem tretjinami, kot lahko vidiš pri nekaterih vadečih… :wink:
  Glede na to, da treniraš tut dipse, predvidevam, da veš kaj te čaka na Laguni in BP treningu za inštruktorja. :mrgreen:

  3.06.2008 ob 10:49 | #

 2. Polar Bear Polar Bear pravi

  Ja hvala:) ROM ali range of movement še malenkost šepa, ampak čist mal… se pa izboljšuje iz dneva v dan, tako da bom nekako do lagune že pripravljen, hihi…
  … Ja vem kaj me čaka na laguni, hihi… do BP treninga za inštruktorja imam pa kar malo straho-spoštovanja, hihi… glede na vse informacije, ki sem jih uspel zbrat, je to en tak izredno intenziven vikend, sploh nedelja, ko je na vrsti BP challenge :mrgreen: :twisted:
  še enkrat hvala za čestitke:)

  3.06.2008 ob 11:03 | #

 3. Gonzo pravi

  Ja, švic bo definitivno tekel v potokih, hehe. Drugače pa je za trenirat sklece dober BodyAttack (4-5 minut sklec). Če ti tu rata nardit polovico vseh na prstih, si že res dober! :twisted:

  3.06.2008 ob 11:09 | #

 4. Polar Bear Polar Bear pravi

  no attacka pa ne zdržim, mislim ja prvih 15 do 20 minut, pol pa enostavno baterije crknejo… se pa strinjam da ej dober trening, ja… Kolegicam sem obljubil, da bom pa enkrat res prišel samo na attack in pokazal vso trmo kar je premorem… kdaj bo to, pa še ne vem… mogoče še pred zaključkom sezone.. bomo vidli…mogoče me pa na laguni prime želja po attacku, hihi ;) :cool:

  3.06.2008 ob 11:19 | #

 5. Gonzo pravi

  Tut jst sem na prvih Attackih skoraj umrl, a sem bil trmast in vztrajal. Največja napaka je ravno to, da se skuriš v prvih 15 minutah. Zato delaj opcije! Če že ne v drugem, pa obvezno v tretjem in četrtem komadu. In potem nastopijo sklece, juhu… :mrgreen:
  Na Laguni je BA na žalost pred BP, kar se mi ne zdi dobra kombinacija. :mad:

  3.06.2008 ob 11:32 | #

 6. Polar Bear Polar Bear pravi

  hmmm ja tole maš pa prav:)
  mah sej bo… glavno da mi pri sklecah rata lepo full ROM :) hihi in to od prve do zadnje… ja se žekaže vzdržljivost, hihi.. komaj čakam da pridem spet na trening in naletim na zgoraj omenjena komada, iii jim bom pokazal ježa, haha

  3.06.2008 ob 18:57 | #

 7. bear bear pravi

  No ne se tok bati challenga, vem da bo še kakšna hujša stvar na izobraževanju…..Sam ne izdam kaj :)
  Boste že sami pol povedal kaj vs je bolj zdelalo :)

  5.06.2008 ob 11:22 | #

 8. Polar Bear Polar Bear pravi

  :shock: no super, komi čakam, hihi… pa itak da bom pol povedal, ane… to bo tko al tko vse na blogu dokumentirano in podrobno opisano:)

  5.06.2008 ob 12:34 | #

 9. MikeS pravi

  Fantje, kaj ko bi malo misli od treninga preusmerili k mislim, kako bi kakšno luštno punco malo pozibali oz. saj veste kaj mislim!?
  Ne samo skletce itd. tudi malo drugačna telovadba verjetno ne bi škodila. :twisted:

  5.06.2008 ob 23:48 | #

 10. Gonzo pravi

  Hja, za malo drugačno telovadbo rabiš najprej dobro kondicijo… :razz:

  6.06.2008 ob 09:14 | #

 11. MikeS pravi

  Verjetno res, ampak ne pa vrhunsko. ni vse v kvantiteti je tudi v kvaliteti in star rek pravi: “najboljši knockavtirajo v prvi rundi”. rek kar drži, mar ne?:lol:

  6.06.2008 ob 14:38 | #

 12. Gonzo pravi

  Hmm, in kaj je po tvoje v tem primeru kvantiteta? Mišice? Ogromni bicepsi? BodyPump telo zgolj tonira in poveča njegovo vzdržljivost – kondicijo… Tako da Pumperji vedno knockoutiramo v prvi rundi. :cool:

  6.06.2008 ob 15:25 | #

 13. MikeS pravi

  zanimivo. pod kvantiteto sm mislil, da z “dobro kondicijo” misliš celo noč. kdo knockavtira v prvi rundi, bi bilo pa treba nasprotni spol vprašat. samo hvala….

  7.06.2008 ob 21:29 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL